Årsarbetet, och vad som kommer efter.

22 Juli 2012

Publicerad 2012-07-22 20:32:46 i Allmänt,

Okej. Såhär är det. En dröm för mig har gått i uppfyllelse.
Jag ska åka ner till Kattunga, en liten by utanför Göteborg, och jobba på ett stall. Det är hos en kvinna som rider in, rider till och även har privatlektioner, i dressyr. Hon är oroligt duktig och man är omringad av extermt duktiga hästmänniskor. Jag får ta med mig min älskade Snärten och blir där på obestämd tid. Jag har drömt om ett sånt här jobb, för det krävs 6 månader jobb på ett annat stall för att kunna söka till hippologprogrammet. Men vi får se hur det blir, just nu känns det som att jag kan tänka mig att stanna längre! :) Ser fram emot det här så sjukt mycket!!



Mot Nya Äventyr Med Min Bästa!!


Sen hände en väldigt rolig sak igår. Anna och Karin som har Marine, det nya stoet som står i stallet, lånade Snärten igår så de kunde rida ut tillsammans. Men när dom skulle ta in hästarna sprang Snärten iväg. Jag som själv skulle in till stan kom ut just då och tänkte att jag borde nog hjälpa dom. Karin hade tagit in Marine och Anna stod kvar i hagen och försökte få tag på Snärten, men han sprang bara omkring.
 Så jag gick in i hagen och ropade på han och försökte hjälpa. Efter en liten stund när han fått syn på mig kommer han galopperande emot mig, till mig. FATTAR NI? Han kom till mig!!!! Han sprang ifrån Anna men han sprang till mig!
Dock när han kom till mig hade jag ingen grimma eller nånting, så jag kunde inte ta fast honom så han sprang iväg igen när han såg att Anna började komma mot oss med grimman. Sen kom Karin och Snärten fortsatte att springa. Men kort därefter kom han till mig, igen, mig av alla oss tre som stog i hagen! Lycklig som jag var berömde jag honom med klapp och kel och ledde honom sedan mot grinden. Han följde mig snällt även om jag inte hade grimma eller grimskaft. Där väntade han snällt med mig medan Anna kom med grimman och fick ta fast honom.
Trots att det känndes som taskigt mot Anna och Karin som tyckte det var besvärligt och jobbigt att han sprang ifrån dom, kändes det helt underbart att han kom utan problem till mig. Han kom springande!!!
Bästa känslan! Allt arbete börjar ge otroligt givande och roliga resultat som man kan leva på länge!



Marine & Snärten

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela